9 Nisan 2013 Salı

Mustela Musti Eau De Soin Bebek Parfümü


Mustela Musti Eau De Soin Bebek Parfümü



Mustela Musti Eau De Soin Bebek Parfümü
Mustela Musti Eau De Soin Bebek Parfümü
     Mustela Markasının bebek bakımı için üretmiş olduğu geniş mustela ürünleri yelpazesi içerisindeki  ürünlerden biri de Mustela Musti Eau De Soin bebek parfümüdür. Mustela Musti Eau De Soin bebek parfümü bebekler için hafif ve sakinleştirici etkiye sahip bir üründür. Bu özelliği ile bebeklerde rahat bir uykunun temelini oluşturan Mustela Musti Eau De Soin bebek parfümü alkolsüz bir yapıya sahiptir. Özellikle ıhlamur ağacı ve ak dikeninden elde edilmiş hoş ve ferah kokusu yardımı ile bebeklerde sakinleştirici etkisini hissettirmektedir. Oldukça hafif , yumuşak ve nefis bir kokusu bulunan Mustela Musti Eau De Soin bebek parfümü kullanımı sonucu bebek cildinde tahrişe sebep olmadığından ötürü güvenle kullanıma uygun bir üründür.
     Bütün Mustela bebek ürünlerinde olduğu gibi Mustela Musti Eau De Soin bebek parfümü de ilaç uzmanları tarafından formüle edilmiş, içeriği titiz bir araştırma neticesinde hazırlanmıştır.
     Bebeklerin kendini iyi hissetmesi ve her ortamda ferahlık hissi sağlamak amacı ile özellikle boyun ve saç bölgelerinde Mustela Musti Eau De Soin bebek parfümü kullanımı tavsiye edilmektedir.

Özellikleri:

Mısır özü, ıhlamurve alıç özü içeren alkolsüz bir kokudur.
Yumuşak ve hoş kokusuyla bebeğinizi rahatlatır, sakinleştirir ve cildinin neminin korunmasına yardımcı olur.



Kullanım Şekli:

İstenilen sıklıkta bebeğinizin yüzüne ve gözüne gelmeyecek şekilde püskürterek uygulayın.

İçerik:

Aqua Water, Propylene Glycol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oıl, Parfum Fragrance, Glyceryl Caprylate, Polyamınopropyl Bıguanıde, Centaurea Cyanus Flower Extract, Tılıa Cordata Flower Extract.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder