30 Nisan 2013 Salı

Mustela Specific Support Bust


Mustela Specific Support Bust 100 ml

Mustella Rahatlatıcı Ve Toparlayıcı Göğüs Bakım Kremi rahatlatma, gerginliği azaltma, toparlama etkilere sahiptir. Hamilelik döneminde hassas anne ciltleri için özeldir.

Mustela Specific Support Bust (Mustela rahatlatıcı ve toparlayıcı göğüs bakım kremi) faydaları: 
Mustela anne ürünleri'nin hamileliğin göğüs derisindeki etkilerini azaltmak üzere geliştirdiği; rahatlatıcı ve toparlayıcı göğüs bakım kremidir.
     Mustela Specific Support Bust’ ın  hamilelik sürecinin bayanların göğüs derisi üzerinde neden olduğu elastikiyet kaybını giderici etkileri bulunmaktadır. Bileşimindeki; chlorophycea özü, escin ve calendula ile göğüs derisi üzerinde iyileştirici etki gösterir. Bir başka etkili bileşeni elastoregulatorsayesinde, doğumdan sonra oluşabilen elastikiyet kaybını ortadan kaldırır. Sarkma ve yumuşama eğilimleri en aza indirgenir. Buğday özü bileşeni ile hamilelik sürecinde göğüslerin büyümesi sebebiyle yaşanılan hassasiyeti ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Zengin silisyum içeriğiyle göğüslerde diriliği artırmayı ve epidermis tabakasını yenilemeyi sağlar.

Kullanım Bilgileri:  Sabah ve akşam olmak üzere, nazikçe ve dairesel hareketler eşliğinde göğüsler ile boyun bölgesine uygulayınız. Hamileliğin başlangıcından doğumu takiben ilk 1 ayın sonuna kadar kullanılması tavsiye edilmektedir.


Mustela Specific Support Bust 100 ml
Mustela Specific Support Bust 100 ml

İçerik: Aqua/Water, Ethylhexyl Palmitate, Hexyldecyl Stearate, Glycerin, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetyl Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Squalane, Calendula Officinalis Flower Extract, Carbomer, Escin, Hydrolyzed Soy Protein, Dimethiconol, Fragrance, Cetearyl Alcohol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Sclerotium Gum, Ceteareth-33, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hydroxide, Hydrolyzed Avocado Protein, Maltodextrin, Pentylene Glycol, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Retinyl Acetate, Lupinus Albus Seed Extract, Sodium Lactate Methylsilanol, Tocopherol, Salicylic Acid.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder