2 Nisan 2013 Salı

Mustela Tv


Mustela Stelaprotect Cleansing Foam – Köpük Şampuan

Yeni doğan bebeklerde henüz gelişmemiş olan bağışıklık sistemi sayesinde vücut dışarıdan gelecek tehlikelere karşı korumasız durumda olabilmektedir. Mustela Stelaprotect Cleansing Foam Köpük şampuan bebeğinizin cildini korur.
Mustela Stelaprotect
Mustela Stelaprotect Foam Şampuan
Bu konu beraberinde bebeklerde temizlik ürünlerinin önemine dikkat çekmektedir. Bu bakımdan bebek temizliği ile ilgili tercih edilecek ürünlerde güven ve kalite ön planda tutulmalıdır. Kurulduğu günden bu yana anne ve bebek bakımı konusunda tam bir uzman olan Mustela markası ürünleri bebeklerin narin ve hassas yapılarını en ince detayına kadar önemseyerek ürünlerini geliştirmektedir. Bu anlamda firmanın bebek temizliği konusunda geliştirmiş olduğu ürünlerden biri de Mustela Stelaprotect Cleansing Foam’dur.
Bebeklerde güçlendirici etkiye sahip saç ve vücut temizliğinde etkili köpük şampuanı olan Mustela Stelaprotect Cleansing Foam saç ve cildi temizlemenin yanında yumuşatma etkisi de gösterir. Ayrıca cildin kaybettiği toleransını takviye ederek olası tahrişlere karşı koruma etkisi oluşturur. Bebek ve küçük çocukların hassas cilt yapıları göz önüne alınarak üretilen Mustela Stelaprotect Cleansing Foam en asgari sayıda bileşene sahip bir üründür. Özellikle parfüm ve paraben gibi zararlı bileşenleri bulundurmaz.
Bebeklerde saç ve vücudun yanında yüz temizliği için de kullanıma uygun olan Mustela Stelaprotect Cleansing Foam gözleri yakmayan formülü ile gerek banyoda gerekse duşta kullanılabilir. Özellikle masaj yaparak uygulanması ile rahatlama etkisi yaratır.

Özellikler:

* Yüz, vücut ve saç için günlük temizleme ürünüdür.
* Cildi nazikçe temizler. Gerginlik ve baskı hissini yatıştırır.
* Cildin koruyucu film tabakasının yapılandırılmasına yardımcı olur.
* Gözleri yakmaz.


Kullanım Şekli:

4 kez pompalanır. Çıkan köpük cilde nazikçe uygulanır. Sonra durulanır.

İçerik:

Aqua, Dısodıum Cocoyl Glutamate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodıum Cocoyl Glutamate, Capryloyl Glycıne, Caprylyl Glycol, Dısodıum EDTA, Tartarıc Acıd, Pentylene Glycol, Persea Gratıssıma Extract, Sodıum Hydroxıde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder